NAV-HI-LIM-2020-005-005 Klinisch redeneren UCLL: Intensieve zorgen

Voor dit evenement is/zijn nog 14 plaats(en) beschikbaar. Als u doorgaat en meer dan 14 personen (uzelf inbegrepen) registreert, zal de hele groep op de wachtlijst geplaatst worden. U kunt ook het aantal personen dat u inschrijft terugbrengen tot 14 om te voorkomen dat u op de wachtlijst geplaatst wordt.
*
(including yourself)
Vul op deze pagina uw inschrijvingsinformatie in. Als u extra personen in wilt schrijven, zult u nadat u deze pagina heeft ingevuld en op 'Doorgaan' heeft geklikt hun inschrijvingsinformatie in kunnen voeren.
GEZ Quadri event-subscribtions

Contact adres : gelieve hier altijd het thuisadres in te vullen en niet het adres van de werkgever.

Factuurgegevens
organisatienaam of persoonsnaam
Indien je geen BTW-nummer en /of ondernemingsnummer hebt, kan je 'N.V.T' ingeven.
Geef hier uw referentie op die op de faktuur moet staan.

Hierdoor kunnen we je nog beter op de hoogte houden van nieuwe initiatieven betreffende je gekozen interessegebied.
Totale kosten voor deze deelnemer
Annuleringsvoorwaarden

Uw inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding. Indien uw annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie zelf niet kan deelnemen, mag een plaatsvervanger doorgeven via e-mail, hiervoor worden geen extra kosten aangerekend. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld.

Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt u kenbaar de Algemene voorwaarden van UCLL hogeschool gelezen te hebben en te aanvaarden. Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.