NAV-RP-LIM-2022-001 Inschrijving Rots en Water MRT 2022

Gelieve onderstaande gegevens in te vullen, indien je je wenst in te schrijven voor de navorming
"3 daagse Rots en Water" op 2, 3 & 4 maart 2022.
 
Elke deelnemer moet apart worden ingeschreven.
Wil je meerdere medewerkers van jouw organisatie inschrijven? Na de eerste inschrijving verschijnt een link in het bevestigingsscherm.
Als je daarop klikt, kom je terug bij het inschrijfformulier en staan de organisatiegegevens al vooraf ingevuld.
De link ontvang je ook nog in de automatische bevestigingsmail, die je na een succesvolle inschrijving krijgt (afzender = navormingen@ucll.be; check eventueel je 'ongewenste post').
INSCHRIJVINGSGEGEVENS
FACTURATIEGEGEVENS
FACTURATIEGEGEVENS - Privé
FACTURATIEGEGEVENS - School/Organisatie/Bedrijf
Zoek hier het ondernemings- of BTW-nummer van je school, bedrijf of organisatie op.
Maximum 20 karakters
FACTURATIEGEGEVENS - UCLL-student
FACTURATIEGEGEVENS - UCLL
ANNULERING & PRIVACY
De inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot en met 4 januari 2021. Na deze datum is het niet meer mogelijk om te annuleren. Indien nodig kan je wel een plaatsvervanger laten deelnemen; deze zoek je zelf en alle gegevens stuur je via mail naar navormingen@ucll.be. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld. Vanaf 5 januari 2021 worden de facturen opgestuurd. Gelieve pas te betalen na ontvangst van de factuur of betaalinstructies. Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt de inschrijver kenbaar de Algemene voorwaarden van Hogeschool UCLL gelezen te hebben en te aanvaarden. Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.