Social Media Mondays - editie 2021

Ja, ik wens me in te schrijven voor de editie 2021 van "Social Media Mondays".
 
Wil je meerdere medewerkers van jouw organisatie inschrijven? Dan kan je na het doorsturen van dit formulier klikken op de link die verschijnt op het bevestigingsscherm.
Als je dit doet, kom je terug bij het inschrijfformulier en staan de organisatiegegevens al vooraf ingevuld.
De link ontvang je ook in de automatische bevestigingsmail, die je na een succesvolle inschrijving krijgt (afzender = navormingen@ucll.be; check eventueel je 'ongewenste post').
INSCHRIJVINGSGEGEVENS
FACTURATIEGEGEVENS
FACTURATIEGEGEVENS - Privé
FACTURATIEGEGEVENS - Organisatie
Zoek hier het ondernemings- of BTW-nummer van je bedrijf of organisatie op.
Maximum 20 karakters
FACTURATIEGEGEVENS - UCLL-student
FACTURATIEGEGEVENS - UCLL
ANNULERING & PRIVACY
De inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 27 september 2021. Indien de annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld. Elke effectief aanwezige deelnemer ontvangt een aanwezigheidsattest. Gelieve pas te betalen na ontvangst van de factuur of betaalinstructies. Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt de inschrijver kenbaar de Algemene voorwaarden van Hogeschool UCLL gelezen te hebben en te aanvaarden. Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.