Competenties van de 21e eeuw_2017-2018

UCLL wil leerkrachten(teams) en directies ondersteunen die met de competenties van de 21ste eeuw aan de slag gaan. Binnen een lerend netwerk zullen we samen onderzoeken hoe het onderwijs van de 21ste eeuw meer kan inzetten op betekenisvolle, interdisciplinaire opdrachten. Hierbij werken leerlingen over alle studierichtingen en –domeinen heen samen om een uitdagend en zinvol doel te bereiken, rekening houdende met verschillende meningen, perspectieven en informatie.

Binnen het lerend netwerk gaan we dieper in op de competenties van de 21ste eeuw, de rol van de leerlingen, leerkrachten en schoolleiding. We nemen ook de veranderde schoolstructuren onder de loep en bekijken de evaluatie van de competenties. Binnen het netwerk is er ruimte om te werken aan eigen projecten van leerkrachten, leerkrachtenteams of scholen.

School
Geef een naam in om je werkgever te vinden in deze lijst. Indien je werkgever niet voorkomt, kan je een nieuwe aanmaken door te kiezen voor '-Maak een nieuw record aan-' Geef vervolgens de juiste gegevens in en sla op.

Het basistarief voor de deelname aan het lerend netwerk is €500 en omvat:

  • Deelname van 2 leraren van dezelfde school aan de 5 sessies
  • Deelname van 2 directies of middenkader aan de laatste sessie
  • Catering
  • Boek van Kris Van den Branden
  • Schoolbezoek aan Niekée Roermond
  • Kopieën

Per bijkomende inschrijving van een leraar uit dezelfde school wordt €100 extra betaald. We laten maximaal 5 leraren van dezelfde school toe.

 

Aantal leerkrachten van je school die deelnemen aan het lerend netwerk. Vul hieronder de gegevens van elke leerkracht aan.