inschrijving snelcursus vennootschapbelasting

Gelieve hieronder alle gegevens in te vullen, indien je je wenst in te schrijven voor de online snelcursus vennootschapsbelasting op 27 januari, 3, 10 en 17 februari 2022.

Elke cursist dient zich apart in te schrijven. Wil je meerdere medewerkers van hetzelfde bedrijf inschrijven?  Dat kan, klik dan na de eerste inschrijving op de link die op het bevestigingsscherm verschijnt, dan kom je terug bij het inschrijvingsformulier en staan de organisatiegegevens al vooraf ingevuld. De link staat ook in de bevestigingsmail die je ontvangt na je inschrijving.

INSCHRIJVINGSGEGEVENS CURSIST
FACTURATIEGEGEVENS
Facturatiegegevens - Privé:
Facturatiegegevens - Bedrijf/Organisatie:
Zoek hier het ondernemings- of BTW-nummer van je bedrijf of organisatie op.
Maximum 20 karakters
Facturatiegegevens - UCLL-student:
Facturatiegegevens - UCLL:
Naar dit e-mailadres wordt de bevestigingsmail van deze inschrijving ook gestuurd. Op die manier kunnen inschrijvingen gebundeld worden voor een subsidie-aanvraag bij de KMO-portefeuille.
ANNULERING & PRIVACY
De inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding. Indien de annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld. Elke effectief aanwezige deelnemer ontvangt een aanwezigheidsattest. Gelieve pas te betalen na ontvangst van de factuur of betaalinstructies. Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt de inschrijver kenbaar de algemene voorwaarden van inschrijving studiedag of navorming gelezen te hebben en te aanvaarden. Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.