Inschrijving Zomercursus Academie Voor De Eerste Lijn 6&7 juli 2023

Elke deelnemer moet zich apart inschrijven. 
Wil je meerdere medewerkers van dezelfde organisatie of school inschrijven? Na de eerste inschrijving verschijnt een link in het bevestigingsscherm. Als je daarop klikt, kom je terug bij het inschrijfformulier en staan de organisatiegegevens al vooraf ingevuld. 
De link ontvang je ook nog in de automatische bevestigingsmail, die je na een succesvolle inschrijving krijgt (afzender = navormingen@ucll.be; check eventueel je 'ongewenste post').

INSCHRIJVINGSGEGEVENS
KEUZE DEELNAME & PRIJSBEPALING
Let op! Voor studenten wordt een aparte inschrijvingsprocedure voorzien via onze website (motivatiebrief en selectie) met een beperkt aantal plaatsen.
Dankzij de financiële tussenkomst van VIVEL kunnen personen die "een vertegenwoordigingsrol als PZON opnemen en geen inkomen uit een beroepsactiviteit hebben" deelnemen aan de zomercursus aan een verlaagd deelnametarief van 20€. Door deze inschrijving aan te duiden, verklaar je je akkoord met bovenstaande omschrijving.
Indien van toepassing, geef hier je voedselbeperkingen aan.
FACTURATIEGEGEVENS
FACTURATIEGEGEVENS - Privé
FACTURATIEGEGEVENS - Organisatie/Bedrijf/School
Zoek hier het ondernemings- of BTW-nummer van je school, bedrijf of organisatie op.
Maximum 20 karakters
FACTURATIEGEGEVENS - UCLL
ANNULERING - PRIVACY - NIEUWSBRIEF
De inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 dagen vóór de opleiding. Indien de annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld. Elke effectief aanwezige deelnemer ontvangt een aanwezigheidsattest. Gelieve pas te betalen na ontvangst van de factuur of betaalinstructies. Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt de inschrijver kenbaar de Algemene voorwaarden van Hogeschool UCLL gelezen te hebben en te aanvaarden. Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.