NAV-RP-LEU-2022-001 - inschrijving BABO 14/01 & 11/03

Gelieve onderstaande gegevens in te vullen, indien je je wenst in te schrijven voor de navorming
"2-daagse Babo - Geweld in het gezin bespreekbaar maken met jonge kinderen"
op vrijdag 14 januari en vrijdag 11 maart 2022 op campus Hertogstraat, Heverlee
Telkens van 9u tot 13u00.
 
Elke deelnemer moet apart worden ingeschreven.
Wil je meerdere medewerkers van jouw organisatie inschrijven? Na de eerste inschrijving verschijnt een link in het bevestigingsscherm.
Als je daarop klikt, kom je terug bij het inschrijfformulier en staan de organisatiegegevens al vooraf ingevuld.
De link ontvang je ook nog in de automatische bevestigingsmail, die je na een succesvolle inschrijving krijgt (afzender = navormingen@ucll.be; check eventueel je 'ongewenste post').
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INSCHRIJVINGSGEGEVENS
Duid aan of je UCLL-student/personeel of externe student bent, zo geniet je van de studenten- of personeelskorting (indien voor deze navorming van toepassing).
FACTURATIEGEGEVENS
FACTURATIEGEGEVENS - Privé
FACTURATIEGEGEVENS - School/Organisatie/Bedrijf
Zoek hier het ondernemings- of BTW-nummer van je school, bedrijf of organisatie op.
Maximum 20 karakters
FACTURATIEGEGEVENS - UCLL-student
FACTURATIEGEGEVENS - UCLL
ANNULERING & PRIVACY
De inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding. Indien de annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld. Elke effectief aanwezige deelnemer ontvangt een aanwezigheidsattest. Gelieve pas te betalen na ontvangst van de factuur of betaalinstructies. Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt de inschrijver kenbaar de algemene voorwaarden van inschrijving studiedag of navorming gelezen te hebben en te aanvaarden. Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.