NAV-RP-LIM-2022-006 - Training perinatale veerkracht versterken - Leuven

Je kan je inschrijven voor de 'Training perinatale veerkracht versterken' op 12 en 19 mei 2022 in Leuven met een terugkomdag op 20 september 2022 door onderstaand formulier in te vullen.

Na een succesvolle inschrijving krijg je een automatische bevestigingsmail (afzender = navormingen@ucll.be; check eventueel je 'ongewenste post').

 

INSCHRIJVINGSGEGEVENS
Om inhoudelijke redenen mogen er maar 4 studenten deelnemen per traject.
FACTURATIEGEGEVENS
FACTURATIEGEGEVENS - Privé
FACTURATIEGEGEVENS - School/Organisatie/Bedrijf
Zoek hier het ondernemings- of BTW-nummer van je school, bedrijf of organisatie op.
Maximum 20 karakters
FACTURATIEGEGEVENS - UCLL-student
FACTURATIEGEGEVENS - UCLL
ANNULERING & PRIVACY
De inschrijving kan kosteloos per e-mail geannuleerd worden tot 10 werkdagen vóór de opleiding. Indien de annulering later bij ons toekomt, is de volledige inschrijvingsprijs verschuldigd. Wie niet kan deelnemen, kan zich kosteloos laten vervangen na melding per e-mail. Indien de inschrijving via een werkgever is gebeurd en deze laat na te betalen, is de deelnemer persoonlijk gehouden tot het betalen van de schuld. Elke effectief aanwezige deelnemer ontvangt een aanwezigheidsattest. Gelieve pas te betalen na ontvangst van de factuur of betaalinstructies. Door verzending van het inschrijvingsformulier maakt de inschrijver kenbaar de Algemene voorwaarden van Hogeschool UCLL gelezen te hebben en te aanvaarden. Bepaalde voorwaarden worden door bovenstaande bepalingen opgeheven.